Weboldalunk a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.

Készletkisöprés Érdekel>>

Mosdószekrények

Mosogatótálcák

Design mosdók

Fali WC-ék

Törölközőszárítók

Térben álló kádak

Akciós termékek

Wellis Nina 80 2 fiókos mosdószekrény 79x45x55 cm

96.900Ft
92.050Ft

Wellis MyLine Spa Nina 60 mosdó WB00278

39.900Ft
37.900Ft

Wellis Square W-Drain prémium rozsdamentes acél zuhanyfolyóka szett, 700 mm WE00084

50.900Ft
48.350Ft

Wellis Soria fürdőszobabútorhoz mosdó WB00336

56.900Ft
54.050Ft

Wellis Spring mosogató csaptelep (10x50x26)

75.900Ft
72.100Ft

Wellis Aura aromaterápiás kézizuhany WZ00095

34.900Ft
28.400Ft

Wellis Zuhanytálca szögletes lapos 120x90x4 cm

99.900Ft
94.900Ft

Wellis Clyde 90x90x200 szögletes zuhanykabin WC00338

269.900Ft
256.400Ft

Benne vagy már a Homedirect Törzsvásárlók Klubjában?

Élvezd az ingyenes tagsággal járó előnyöket és könnyítsd meg az online vásárlásod!

Üdvözöljük az Homedirect.hu webáruházban!

Webáruházunk azoknak jött létre, akik otthonukból, kényelmesen szeretnének vásárolni. Annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit ki tudjuk elégíteni, állandó fejlődésre van szükség, így a folyamatosan bővülő széles termékkínálat, valamint a rendszeres akciók hozzájárulnak az online vásárlási élményéhez. Nálunk minden szempontból a vásárló elégedettsége a legfontosabb, ezek alapján szeretnénk megbízható partnere lenni Önnek is.

Az Homedirect.hu honlapon folyamatosan bövülő termékpaletta áll a rendelkezésére az alábbi területekről: Építés, Fűtéstechnika és Klíma rendszerek, Kert és szabadidő, Műszaki, Lakáskultúra, valamint Fürdőszoba és Konyha. A Wellness kategóriánban minőségi, luxus Jakuzzi és Szanua termékeket talál. Fedezze fel különböző kategóriáinkat és a számos kiváló minőségű Márkás terméket a következő területekről: Gázkazán és fűtési készülékek, gépek, szerszámok és bútorok, valamint stílusos Zuhanyzók, Kádak és fürdőszoba bútorok és kiegészítőit. Újítsa fel lakását vagy rendezze be otthonát úgy, ahogy mindig is szerette volna! Minden terméket, amelyek az ideális lakótér és kert kialakításához szükségesek (pl. kerti bútorok, szerelvények, vagy fürdőszoba kiegészítők), megtalál az Homedirect.hu webáruházban online. A Gyors házhozszállítás mellett lehetősége van a lefoglalt termékeket személyes átvenni címünkön.

Tökéletes együttműködés az Homedirect.hu Webáruházzal

Mielőtt a személyes átvételt választja a Homedirect telephelyén, foglalja le a termékeket, mi összekészítjük Önnek elvitelre, majd címünkön átveheti: 1225 Budapest, Zambelli Lajos u. 41. ! Válassza ki az Homedirect.hu-n webáruházat ahol mindig neves gyártoktól származó, első osztályú, márkás termékek állnak a rendelkezésére. A Gázkazán, Klíma berendezések, Szerelvények és gépek, Szerszámok és Zuhanykabinok, valamint fürdőszobai kiegészítők területen magas minőségű, márkás termékek közül válogathat, melyekkel a ház és kert körül profi módon megvalósíthat bármilyen munkát. Jelenleg több mint 7 000 termék érhető el bármikor az Ön számára.

Az Homedirect szezonális ajánlatai

Az ügyfeleink elégedettségét szem előtt tartva a teljes Homedirect kínálatunk mindig napra kész. Ennek része a hatalmas szezonális ajánlat, amit mindig az adott időszaknak vagy évszaknak megfelelően alakítunk ki kifejezetten az Ön számára. Tavasz, nyár, ősz vagy tél, advent vagy akár karácsony, fűtési vagy kertépítési szezonban, nálunk mindig megtalálja termékeink között a szezonnak megfelelőt.

Minden szolgáltatásról részletes információt talál az Homedirect.hu-n. Egyéni tanácsadást és személyre szabott ajánlatokat, árajánlatokat készítünk Önnek a Homedirect webáruházban, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül. Aktuális Homedirect kedvezményeket, valamint kuponakcióinkat mindig megtalálja a weboldalunkon.

Köszönjük, a Homedirect webáruházat választotta, az Ön megbízható partnere otthona felújításában.