Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanykabin

Rendezés:

Sanotechnik szögletes zuhanykabin 80x80 cm, fehér

Rendelhető
0 értékelés
44.900 Ft

Sanotechnik Sarokkabin 2 tolóajtóval, 5 mm, 185cm magas

Rendelhető
0 értékelés
54.900 Ft

Sanotechnik Falsíkra szerelhető íves zuhanykabin 2 tolóajtóval, 5 mm, 182,5 cm magas

Rendelhető
0 értékelés
159.800 Ft 109.899 Ft

Sanotechnik Pro-Line íves sarokkabin 2 tolóajtóval Easy Clean, 6 mm, 200cm magas

Rendelhető
0 értékelés
109.900 Ft

Sanotechnik Pro-Line íves sarokkabin 2 tolóajtóval, csíkos üveggel, 5 mm, 200cm magas

Rendelhető
0 értékelés
109.900 Ft

Sanotechnik Sarokkabin 2 tolóajtóval Easy Clean, 5 mm, 190cm magas

Rendelhető
0 értékelés
69.900 Ft

Sanotechnik Walk-In sarokkabin előfülkével, 6 mm, 190cm magas

Rendelhető
0 értékelés
92.900 Ft

Sanotechnik Aszimmetrikus sarokkabin 2 tolóajtóval, csíkos üveggel, 6 mm, 185cm magas

Rendelhető
0 értékelés
74.990 Ft

Sanotechnik BALATON 2 komplett zuhanykabin, fekete

Rendelhető
0 értékelés
159.900 Ft 127.900 Ft

Sanimix Zuhanykabin tálcával negyedköríves 90x90x200

Rendelhető
0 értékelés
179.910 Ft

Sanimix Negyedköríves zuhanykabin , víztiszta üveggel 80x80x185

Rendelhető
0 értékelés
55.900 Ft

Sanimix Zuhanykabin tálca nélkül, matt üveggel

Rendelhető
0 értékelés
62.910 Ft

Sanimix Szögletes zuhanykabin, matt króm, 5mm víztiszta üveggel

Rendelhető
0 értékelés
65.900 Ft

Sanimix Negyedköríves, keret nélküli nyílóajtós zuhanykabin 80x80x195

Rendelhető
0 értékelés
89.900 Ft

Zuhanykabin, Hidromasszázs zuhanykabin, Szögletes zuhanykabin, Íves zuhanykabin

MILYEN ZUHANYKABINT VÁLASSZUNK?

Az egyik legfontosabb szempont természetesen a zuhanykabin alapterületének megválasztása, hiszen be kell férjen a fürdőszobánkba. A gyártók természetesen minden termék esetében feltüntetik a méreteket, nekünk csupán annyi dolgunk van, hogy megmérjük a rendelkezésre álló területet.

Különféle megoldással találkozhatunk, ezek némelyike a zuhanykabin alapterületén túl is helyet igényel a zavartalan nyitás érdekében, a harmonikaajtós és a csúszóajtós megoldások azonban akkor is használhatók, ha minden négyzetcentiméter számít. Az ajtó típusának megválasztása tehát nagy jelentőséggel bír, különösen abban az esetben, ha kis alapterületű fürdőszobában szeretnénk elhelyezni a kabint. Természetesen minden ajtótípusnak vannak előnyös és hátrányos tulajdonságai, ezekről sem érdemes megfeledkezni.

A csúszóajtó rendkívül helytakarékos, ugyanakkor nem árt szem előtt tartani, hogy a sínek tisztítása kissé nehézkes. Amennyiben nem foglalkozunk vele, a szappanlerakódások és a vízkő megnehezítheti a mozgatását. Általánosságban elmondható, hogy a magas minőséget képviselő zuhanykabinok sínrendszere könnyedebb mozgatást tesz lehetővé; a Homedirect.hu kínálatában található, csúszóajtós zuhanykabinok kivétel nélkül megfelelnek ennek a minőségi elvárásnak. Amennyiben rendelkezésre áll elegendő szabad hely a fürdőszobában, válasszuk inkább a klasszikus nyitható megoldásokat! Ezek kényelmesebb és gyorsabb ajtónyitást tesznek lehetővé. Igényeink szerint dönthetünk az egy- vagy kétszárnyú ajtók mellett.

A minőségi zuhanykabinok speciális vízlepergető bevonattal rendelkeznek. Érdemes lehet ilyet választanunk, hiszen sok időt takarítanak meg számunkra; mivel a zuhanykabin fala képes lepergetni a vízcseppeket, így a vízkő kialakulása, illetve a koszolódás kisebb mértékű lesz, vagyis sokkal ritkábban kell a kabin takarításával foglalkoznunk. Érdemes tudni azonban, hogy a vízlepergető bevonat sem örökös, a használat és a tisztítás során folyamatosan kopik, ezért érdemes havi rendszerességgel speciális tisztítószerrel áttörölni, ami megnöveli a vízpergető hatékonyságát.

A kiválasztás során érdemes nagy figyelmet fordítani a zuhanykabin anyagára is. Az oldalfalak esetében két megoldás terjedt el; a műanyag betétlemezes kabinok, illetve a biztonsági üvegből készült zuhanykabinok. A minőségi különbség jelentős, érdemes előnyben részesíteni a biztonsági üvegből készült termékeket; a Homedirect webshop kínálatában ilyen kabinokat találunk!

Felvetődik a kérdés, hogy mennyit fizessünk a kabinért, hol kezdődnek a zuhanykabinárak és melyik árkategóriából érdemes választanunk. A szerkezeti kialakítás, a használt anyagok és anyagminőség, illetve az alkalmazott extrák akár jelentős mértékben befolyásolják az árat. Döntsünk a saját igényeink szerint, elsősorban a minőségi szempontokat figyelembe véve! Természetesen azt is figyelembe kell vennünk, milyen zuhanyzási szokásaink vannak, milyen gyakran használnánk, illetve mennyi időt szeretnénk a kabin tisztítására szánni.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy számos típus esetében emelt tálcás megoldással találkozunk, vagyis a küszöböt minden egyes alkalommal át kell lépni. Ez a legtöbb esetben nem okoz semminemű problémát, azonban idős vagy mozgásában korlátozott személy számára a perem nélküli, „besétálós” megoldások sokkal célszerűbbek lehetnek. A Homedirect webshop kínálatában megtalálhatjuk azt a zuhanykabint, ami a leginkább megfelel az igényeinknek és az elvárásainknak!