Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gázkazán, Kazán, Fűtéstechnika

Rendezés:

Immergas HMV tároló érzékelő

Gyártó: Immergas
Cikkszám: 1.015677
Rendelhető
(0)
13.208 Ft

A Homedirect.hu kínálatában a fűtéstechnika területén mindent megtalál, ami lakóterei modern felszereltségéhez szükségeltetik. Ide tartoznak a különféle fűtőtestek illetve a fűtésszerelés tartozékai. Akár egy praktikus törölközőszárítós radiátort keres, amely a fürdőszobáját nemcsak meleggé, hanem komfortosabbá is teszi. A meglévő fűtőtestek modernizálása az innovatív fűtőtest-termosztáttal való felszereléssel webáruházunk a megfelelő termékeket nemcsak a legjobb áron, de kiemelt minőségben is szolgáltatjuk Önnek. Újítsa meg most a fűtési rendszerét és alapozzon tudatosan az Homedirect kiemelkedő minőségű fűtéstechnikájára. Az itt kínált különféle fűtőtesteket és a fűtésszereléshez szükséges tartozékokat kényelmesen, online Homedirect webáruházban lefoglalni.

Gázkazán

Ariston Gázkazán A Gázkazán hőtermelő alkalmazása a legelterjedtebb ma a korszerű fűtési rendszerekben. A gázkazán a legtöbb esetben földgázzal üzemel, de szakember által átállítva - fúvóka cserével - használható tartályos pb gázról is. A gázkazán különleges kényelmet ad, úgy biztosítja a megfelelő hőmérséklet, hogy nem kell vele vesződni. Jól automatizálható és biztonságos használat jellemzi őket.

 

Kazán

Kondenzációs GázKazán A jelenleg legmodernebb és legelterjedtebb fűtési készülékek, a kondenzációs gázkazánok. Ha az üzemeltetési körülmények megfelelően vannak kialakítva, akár 25%-os megtakarítás érhető el a kondenzációs kazánok alkalmazásával.

A legtöbb esetben ionizációs gyújtással rendelkeznek.

 

Modern lapradiátorok és törölközőszárítós radiátorok – Előnyeik röviden

A Homedirect-nél különféle alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerhez alkalmas lapradiátorokat beszerezhet, amelyek általánosságban véve az otthoni lakótér szokványos fűtésrendszeréhez használhatók. A klasszikus, bordázott fűtőtestekkel szembeni előnyükként említhető például az egyszerű tisztíthatóságuk, a kényelmes lelakkozás – amennyiben az szükséges vagy kívánatos -, valamint a lakótérbe történő hatékonyabb hőleadásuk. Különösen praktikusak a fürdőszobákban a már régóta meghonosodott törölközőszárítós radiátorok, amelyek egyúttal a törölközők szárításának fölöttébb hatásos eszközei. Mindkét modern konstrukciós forma a helytakarékosságra tekintettel is kiváltképp ajánlható. És ahhoz, hogy Ön egy még átfogóbb képet kapjon, tekintse meg saját maga is a fűtéstechnika témához kapcsolódó vonzó ajánlatainkat.

Spóroljon meg energiát hatékonyan innovatív Vezérlő, termosztát, kazán kiegészítővel!

Azzal, hogy a modern fűtőtest-termosztát hatásos segítség lehet a magas fűtési költségek elkerülése érdekében, sok vevő természetesen tisztában van, nem is beszélve arról, hogy ez a kiváltó oka ezen innovatív fűtéstechnika alkalmazásának. Mi nemcsak olyan kiváló minőségű termosztátokkal állunk az Ön rendelkezésére, amelyek minden szokványos fűtőtestre könnyűszerrel szerelhetők, hanem olyan modellekkel is, melyek egyszerűen programozva működtethetők. Hőmérsékletet, fűtési és takarékoskodási időt Ön játszi egyszerűséggel programozhat be, választhat automatikus vagy manuális üzemmód közül, igény esetén pedig egyedi napi- és heti programokat is beállíthat. Más szóval: engedjen meg magának és családjának több komfortot a minőségi fűtéstechnika jóvoltából. Mi nagyszerű ajánlatainkkal gondoskodunk a megfelelő termékekről.