Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Puffertartály, indirekt tároló

Rendezés:

Heizer BSF-300 álló indirekt tároló, 1 csőkígyós, 300L

Gyártó: Heizer
Cikkszám: HEI-26-308000N
Rendelhető
(0)
220.345 Ft 199.900 Ft

Immergas UB Inox 80 ErR Használati melegvíz tároló

Gyártó: Immergas
Cikkszám: 3.025594
Rendelhető
(0)
315.976 Ft

Immergas UB Inox 120 ErP Használati melegvíz tároló

Gyártó: Immergas
Cikkszám: 3.025595
Rendelhető
(0)
364.871 Ft

Bosch NR 371 Kifolyócső

Gyártó: Bosch
Cikkszám: 7709000041
Rendelhető
(0)
7.239 Ft

Bosch NR 25 Vízbekötőkészlet

Gyártó: Bosch
Cikkszám: 7709000052
Rendelhető
(0)
23.622 Ft

Az indirekt tároló előnyei

Az indirekt tároló élettartamának hosszát annak jellemvonásai egyértelműen meghatározzák. Ha bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy mely gyártó termékeit preferálja, akkor apelláljon a tapasztalati évek számára, ami sohasem csal. A Hajdú például az ötvenes évek óta van jelen a magyar piacon, igaz eleinte kizárólag centrifugákkal és mosógépekkel foglalkozott a cég, ám az esztendők sodrásában jócskán kibővült a termékpaletta. Ma már, ha a meleg víz előállítása kerül a célkeresztbe, akkor automatikusan a gyártó neve az első, ami releváns árukapcsolásként az emberek eszébe jut.

Visszatérve a legfontosabb tulajdonságokra. A tárolónak ellenállónak kell lennie ahhoz, hogy hosszú távú megoldásként szolgáljon. A folyamatos hőingadozást legalább olyan jól kell tudnia kezelni, mint a vízkövesedést, mely sajnos különösen hazánkban (a nagy keménységi fokú víz miatt) súlyos probléma. A zománcozás mértéke kiválóan tanúskodik arról (hány rétegről van szó), hogy mennyire strapabíró a tároló és mi az, ami elvárható tőle: élettartamban és teljesítményben. A korrózió elleni védelem sem lehet kérdéses, ám amennyiben megbízható vállalatot priorizál, úgy külön ezekre a jellemzőkre nem kell nagy hangsúlyt fektetnie, hiszen azok meglétét szavatolja a cég.

Az indirekt tároló komfortosan praktikus megoldás!

A két csőkígyós kialakításnak köszönhetően kényelmesen érhető el a meleg víz - a kívánt mennyiségben. A tárolót szinte bármilyen fűtőberendezéssel össze lehet kapcsolni, akár napkollektorokkal is, ez óriási szabadságot jelent a meleg víz produkálása során. Az acéltartály tisztíthatósága nem egy utolsó szempont, hiszen idővel a lerakódásokat, vízkövet muszáj eltávolítani, ezzel is megelőzve a jövőbeni kellemetlenségeket.