Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bestway medence

A Bestway medence a jó minőségű, de kedvező árú, gyorsan felállítható medencéket jelenti mindenki számára. Bestway kínálatunkban felfújható peremű medence, fémvázas medence és gyerek medence is megtalálható többféle méretben és színben. Mindegy mennyi helyed van a kerti medence felállítására, biztosan találsz oda illő Bestwayt.
Rendezés:

Bestway Első gyerek medencém szett 152 x 38 cm

Gyártó: Bestway
Cikkszám: FFA 103
Rendelhető
(0)
7.700 Ft

Bestway ARAL puhafalú medence szett 427 x 91 cm

Gyártó: Bestway
Cikkszám: FFA 147
Rendelhető
(0)
61.001 Ft

Bestway Korfu puhafalú medence szett 305 x 75 cm

Gyártó: Bestway
Cikkszám: FFA 633
Rendelhető
(0)
29.000 Ft

Bestway Palermo felfújható medence szett 457 x 122 cm

Gyártó: Bestway
Cikkszám: FFA 640
Rendelhető
(0)
139.000 Ft

Bestway Santa Cruz puhafalú medence szett 457 x 107 cm

Gyártó: Bestway
Cikkszám: FFA 646
Rendelhető
(0)
98.000 Ft

Bestway Állatfigurás baby fürdőkád 89 x 61 x 58 cm

Gyártó: Bestway
Cikkszám: SMA 099
Rendelhető
(0)
2.800 Ft

Bestway medence

A Bestway egy világméretű gyártó cég, sokféle termékkategóriával. Elsősorban szabadidős eszközöket, medencéket, felfújható játékokat terveznek és készítenek.

Ezek a medencék olcsón beszerezhetőek, mivel nagy tételben gyártják őket. Az áruk néhány ezer forinttól indul, és nem is megy pár százezer forint fölé.

A Bestway termékek Kínában készülnek, kiváló alapanyagokból, nemzetközileg elismert tervezők munkája alapján. A Magyarországon forgalmazott Bestway termékek minden magyar és európai uniós minőségbiztosítási és környezetvédelmi előírásnak megfelelnek. Nem véletlen, hogy a Fisher Price, a Disney, a Pixar és a Star Wars felfújható termékeit is a Bestway gyártja.

műanyag medence, intex fémvázas medence, best way medence


Tippek Bestway medence használatához

Minden Bestway vízforgató gépészettel és együtt kapható, ami képes az adott családi medence vizét minden nap átforgatni. Nagyobb igénybevétel esetén, ajánlott homokszűrős vízforgató használata, nagyobb teljesítmény és szűrőkapacitás miatt. A kompatibilitás nem szokott gondot okozni, de mindenképp ellenőrizze a csatlakozókat vásárlás előtt.

A Bestway fémvázas medence vagy más néven csővázas medence típust néha tévesen merevfalú medencének is hívják. Ezeknek a medencéknek a fal csak a belső fólia, amit egy fém keret szerkezet tart meg. Nincs külön palástja. Keménységét a víz oldalirányú nyomása adja. Bár a fólia vékony, normál használat mellett nehéz kiszakítani. A medence javító készlet természetesen minden szetthez tartozék.

A felfújható peremű medencét néha úgy keresik, hogy gumi medence, de ez téves elnevezés, mivel a medence erős PVC fóliából készül.

Bestway medence fűtés megoldások: szolártakaró, szolárszőnyeg, szolárpanel, hőszivattyú, illetve ezek kombinációja. Fontos, hogy ha főtést kötünk a rendszerbe, nagyobb teljesítményű szivattyúra lesz szükségünk.

bestway steel pro, intex vagy bestway, medence intex