Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felfújható jakuzzi

A felfújható jakuzzi medencék népszerűsége évről-évre növekszik. Az Aqualing felfújható masszázsmedence kínálata folyamatosan frissül a legújabb technológiák és fejlesztések szerint. Az itt látható Lay-Z-Spa jacuzzi kínálat kiváló minőségű anyagokból és gépészettel készülnek a maximális fürdési élmény érdekében. Legyen saját jakuzzid (ejtsd: dzsakuzzi), és élvezd a hidroterápia testi-lelki feltöltő erejét saját kertedben, teraszodon.
Rendezés:

Lay-Z-Spa BALI Airjet felfújható jakuzzi 180 x 66 cm

Gyártó: Lay-Z-Spa
Cikkszám: HMC 018
Rendelhető
(0)
239.000 Ft

Lay-Z-Spa TAHITI Airjet felfújható jakuzzi 180 x 66 cm

Gyártó: Lay-Z-Spa
Cikkszám: HMC 019
Rendelhető
(0)
215.000 Ft

Lay-Z-Spa Italtartó

Gyártó: Lay-Z-Spa
Cikkszám: HMT 102
Raktáron
(0)
7.990 Ft

Lay-Z-Spa Szórakoztató rendszer

Gyártó: Lay-Z-Spa
Cikkszám: HMT 104
Rendelhető
(0)
53.000 Ft

Lay-Z SPA medencesátor

Gyártó: Lay-Z-Spa
Cikkszám: HMT 106
Rendelhető
(0)
87.000 Ft

Puha jakuzzi párna

Gyártó: Lay-Z-Spa
Cikkszám: HMT 110
Rendelhető
(0)
15.000 Ft

LAY-Z-SPA karbantartó készlet

Gyártó: Lay-Z-Spa
Cikkszám: TKA 086
Rendelhető
(0)
8.600 Ft

Pooltrend jakuzzi tisztító szett

Gyártó: Pooltrend
Cikkszám: TKS 002
Rendelhető
(0)
8.900 Ft

medence akció, medence árak, medence eladó, lay z spa

Minden amit a felfújható jakuzzi medencékről tudni érdemes!

Egy Lay-Z-Spa masszázsmedence vagy más néven jakuzzi (néha tévesen masszázskád) legnagyobb előnye, hogy a sajátod, így pontosan tudod milyen minőségű benne a víz, és nem kell osztoznod idegenekkel a fürdési élményen. Akkor kapcsolod be, amikor akarod, és olyan hőmérsékletű a víz, ami számodra a legkellemesebb.

A felfújható jakuzzik teljes szettben érkeznek egyetlen dobozban. A csomag része a felfújható medence test, a beépített vízforgató, a medence takaró, az alátét fólia és a medence vízmelegítő és a használati útmutató. Szerszám nélkül felállítható, önfelfújó rendszerű. A kezelőpanel használata könnyen megtanulható.

A felfújható jakuzzik ára egyébként is a töredéke a VitalSpa vagy Wellis típusú épített masszázsmedencéknek, de még ezen az árfekvésen belül is létezik olcsó medence és prémium kategóriájú jakuzzi felszereltségtől, férőhelyek számától és teljesítménytől függően. A masszázsmedence árak és a típusok változatosak, de a felhasználók véleménye kivétel nélkül pozitív az első kipróbálás után.

A masszázs medence karbantartása rendkívül egyszerű. Néhány kifejezetten ilyen medencékhez készített vegyszerre van szükség. Érdemes beszerezni speciális kefét, hogy a medence testet annak sérülése nélkül, de hatékonyan tudjuk tisztítani két feltöltés között, valamint létezik kézi porszívó a vízzel töltött medence aljának tisztításához.