Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fémfalas medence

A fémfalas medence jellemzői a galvanizált és festett acélfalú, PVC belső fóliás medence, amely besüllyesztés nélkül a talajszintre telepíthető, de akár földbe is süllyeszthető. Szűrőberendezést és létrát, a szettek kivételével, külön szükséges megvásárolni. A családi medence szerelése megfelelő talaj előkészítést követően házilag is egyszerűen megoldható. Aljzatbeton nélkül, homokágyra, vízszintes, tömör felületre telepíthető. Vízcsere nem szükséges, szűréssel és vegyszerezéssel lehet a vizet tisztán tartani. A medence téliesítése vízzel telve történik, védőtakaróval letakarva. 1 méter mélységet meghaladó kerti medence család.
Rendezés:

Pontaqua Adria fémfalas kombi medence 3,5 x 0,9 m

Gyártó: Pontaqua
Cikkszám: FFA 101
Rendelhető
(0)
141.000 Ft

Pontaqua Wood 6,10x3,75x1,2m ovális merevfalú medence

Gyártó: Pontaqua
Cikkszám: FFA 781
Nem elérhető
(0)
507.001 Ft

Fémpalástos medence vagy másnéven merevfalú medence

A fémpalástos medencéket tulajdonképpen egy zseniális ötlet mentén jöttek létre. Az egyedülálló technológai segítségével luxusmedence karakterisztikájú medencét tudhat kertjében. A csomag voltaképpen egy galvanizált fémhengerből és a hozzá tartozó fóliából áll. A fémhenger palásttá alakul a telepítés során, mely a medence szilárdságát adja, míg a fólia a vízzárást biztosítja. Tehát ennek a medencének az alsó lemezét valójában a medence alá telepített betonréteg adja. 

A kör medencéknél oladlsó betonozás nem szükséges, míg az ovális medencék hosszanti oldalánál támasztás szükséges, melynek kialakítását a különböző termékcsoportoknál különböző módon írja elő a gyártó.

fémfalas medence földbe süllyesztése, fémfalas medence szett, fémfalas medence akció, fémfalas medence eladó, adria fémfalas medence, adria kombi fémfalas medence