Weboldalunk a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.

Fényfüggöny

Rendezés:

Toldható LED fényfüggöny

A kültéri karácsonyi dekoráció egyik alap terméke az egyenes fényfüzér, mivel ezzel a legegyszerűbb bármilyen felületet feldíszíteni. Oszlopra, korlátokra tekerhető spirálba, felhelyezhető ágakra, fákra, illetve élő fenyőre karácsonyfaégőként is. Van belőle toldható változat is, amivel akár 100 méterig egybefűzhető több fényfüzér, és egyetlen betápról működtethető.

A Dekortrend Crystalline termékcsaládjában is van fényfüggöny (KAT 301-302). Ezek átlátszó kábeles fények, amik szabadon egymásba toldhatóak, és kültéren/beltéren használhatók.

A Kontakt LED kültéri toldható termékcsalád (KDK 009-014) fényfüggöny tagjának kábele fekete színű, ami az éjszakai kivilágításnál alig látszódik sötét háttereken, mint pl. kerítés, bokrok, falfelületek. Vastag gumiborításának köszönhetően hosszú távon ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Dekortrend fényfüggönyök

A LED fényfüggöny nagy előnye, hogy alacsony a fogyasztása és nem melegszik fel. Biztonságos szigetelésű kábellel kerül forgalomba, és trafójának köszönhetően a kábelben alacsony feszültségű áram fut csak. Egy biztonságos karácsonyi fényfüggöny nem csak az ünnepeket teszi szebbé, de akár négy évszakban hangulatos dekor világítása lehet kerteknek, kávézóknak, éttermeknek.

Fényfüggöny ablakra

A Dekortrend Árkád fényfüggönye átlátszó kábeles, íves kialakítású fényfüggöny, kifejezetten ablakok díszítésére, de jól mutat oszlopok között is, mint egy fény boltív.

Hírlevél feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket és praktikus tanácsainkat.

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre kérjük pipálja be az adatkezelési checkboxot!

Vásároljon nálunk!
  • Megbízható futárszolgálatok állnak rendelkezésünkre.
  • Gyorsan és kényelmesen vehető át a megrendelés.
  • Hatalmas választék egy helyen. Már 13.000 termék!
  • Telefonos segítség amire mindig számíthatsz.
Kiemelt partnereink:
OTP Simplepay SVG logo
Mastercard logo
Visa
Maestro
Árukereső SVG logo
GLS logo
Barion Online Bankkártyás fizetés logo
American Express Bankkártya logo
Futar pont hu logo