Weboldalunk a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.

Sapho Turku Rimless WC, Soft-Close ülőke, alsó-hátsó bekötés

Turku Rimless WC, Soft-Close ülőke, alsó/hátsó bekötés - PC104 - Perem nélküli, Rimless WC
Szállítási idő 5-10 munkanap
Szállítási díj: 7.900 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó cikkszám: PC104
Cikkszám: PC104
Online ár: 124.990 Ft (98.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kérdése van?
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 16:00
+36 (30) 705 8765

Leírás

Sapho Turku Rimless Wc tartállyal, öblítő mechanikával, Wc-ülőkével

  • Cikkszám: PC104
  • Méret: 38x87x64 cm


A csomag tartalmazza:

  • Wc-csésze: alsó/hátsó bekötésű (Az alsó bekötés könyök vagy flexi csatlakozás segítségével építhető ki)
  • Wc-tartály öblítő mechanikával, króm duál gombbal, mely lehetővé teszi a víztakarékos öblítést (3,5 illetve 5 l-es öblítési lehetőség)
  • Soft-Close Wc-ülőke Easy-Take mechanikával
  • Horgonycsavarok


Rimless öblítési-technológia:
A kerámia felület nagyon sima kiképzésű felületi egyenetlenségek nélkül. Az öblítővíz a WC-csésze hátuljáról folyik át a vízelosztón, és a kerámia különleges formájának köszönhetően tökéletesen öblíti a belső teret. Ennek köszönhetően a WC-csésze egyszerűen karbantartható és tisztítható.

A Wc ülőke levehető (Easy Take): Az ülőke könnyen levehető a zsanérokról, az ülőke és a WC-csésze így könnyebben lemosható, majd egy egyszerű kattintással visszahelyezhető.

Soft Close rendszer (lecsapódás gátló): Az ülőke és a fedél lassú lecsukódású. A hidraulikus rendszernek köszönhetően a fedél és az ülőke is lassan csukódik le a WC-csészére. Ez megakadályozza a WC-csésze sérülését, és jóval biztonságosabb is.

Paraméterek

Beszerelési mód Alsó/Hátsó bekötés
Méret 38x87x64cm
Anyaga Kerámia
38 x 87 x 64 cm

Perem néküli – Rimless WC

Perem néküli – Rimless WCAz öblítőperemes WC-t nem könnyű tisztán tartani, de van rá modern megoldás:

A hagyományos WC-k esetében gondot okozhat, az öblítőperem alatti tisztítás, mivel nehezen hozzáférhető, a szennyeződés pedig nagyon könnyen rá tud tapadni a WC csésze többi részéhez képest sokszor rücskösebb felületre. A bal oldali képen látható, hogy a perem alatt az öblítővíz nehezen tud öblíteni. Erre a problémára kínál megoldást az újabb típusú perem nélküli WC, melynek mint neve is elárulja, nincsen öblítőpereme. A részletesebb ismertetése előtt nézzük egy harmadik típust, ami átmenetet képez a kettő között.

 

 

 

öblítési módszer tökéletes higiénia

 

Legmodernebbnek megoldás: perem nélküli WC

Ez az öblítési módszer tökéletes higiéniát valamint könnyű tisztán tarthatóságot biztosít. A speciális formatervezés lehetővé teszi az egész WC kagyló hatékony és egységes öblítését. Ebben az esetben az öblítővíz útjába nem áll perem, hanem szabadon végig tud folyni hátulról a WC oldalán, majd elöl középen lefolyik. A szükséges további tisztításnál nem kell a perem alatti nehezen hozzáférhető helyekkel bajlódni, hanem akár egy tisztítószeres kendővel végigtörölhető a felület.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!