Weboldalunk a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.

Csaptelep

Csaptelepek az alapvető fürdőszobai felszerelések közé tartoznak. Jelentősen befolyásolják fürdőszobája összképét, ezért általában érdemes egy csaptelep családot választani, amely tartalmaz mosdó-, kád-, zuhany- vagy bidécsaptelepet is. Webshopunkban található számos csaptelep család, melyek között biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

FŐBB CSAPTELEP TÍPUSOK


A kétkaros csaptelepek újabb modellei kerámiabetétet tartalmaznak - nyitás/zárás 90 vagy 180 fokos elfordítással (ezzel kiküszöbölve a régebbi típusok azon hátrányát, mely által sok időbe telt a kevert víz hőmérsékletének beállítása).

Az egykaros csaptelepek- a legelterjedtebb típus, mivel egy kézzel is egyszerűen kezelhető. A kar elmozdításával szabályozzuk mind az átfolyó víz mennyiségét, mind a hőmérsékletet. A csaptelep lelke a kerámiakartus, átmérőjétől függően (35-40-42 mm) nő a vízátfolyás sebessége.

A termosztatikus - energiatakarékos megoldás, a lehető legrövidebb időn belül a megfelelő hőmérsékletre készíti elő a vizet és tartja azt nyomásbeli vagy hőmérsékleti ingadozások esetén is.

A falba süllyesztett csaptelepek kiváló- an alkalmasak csapfurat nélküli, illetve pultra szerelt mosdókhoz. Javasoljuk, hogy a kiömlő a mosdó közepe felett legyen. A háziasszonyok mindenképp értékelni fogják az egyszerű tísztíthatóságot. Alkalmas új vagy felújított fürdőszo- bákba. Nálunk megtalálhatóak falba süllyesztett mosdócsaptelepek, fej- zuhanyok, kádcsaptelepek széles választékát találhatja.

Tudta?

A legtöbb gyártó három méretben kínál csaptelepeket. Másképp fog mutatni ugyanaz a csaptelep egy 60 cm-es, és megint másképp egy 90 cm-es mosdón. Továbbá javasoljuk a leeresztő nélküli csaptelepekhez a klik-klak lefolyók használatát, amelyek egyszerű megoldást biztosítanak.

Hírlevél feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket és praktikus tanácsainkat.

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre kérjük pipálja be az adatkezelési checkboxot!

Vásároljon nálunk!
  • Megbízható futárszolgálatok állnak rendelkezésünkre.
  • Gyorsan és kényelmesen vehető át a megrendelés.
  • Hatalmas választék egy helyen. Már 13.000 termék!
  • Telefonos segítség amire mindig számíthatsz.
Kiemelt partnereink:
OTP Simplepay SVG logo
Mastercard logo
Visa
Maestro
Árukereső SVG logo
GLS logo
Barion Online Bankkártyás fizetés logo
American Express Bankkártya logo
Futar pont hu logo