Weboldalunk a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.

Csaptelep

Csaptelepek az alapvető fürdőszobai felszerelések közé tartoznak. Jelentősen befolyásolják fürdőszobája összképét, ezért általában érdemes egy csaptelep családot választani, amely tartalmaz mosdó-, kád-, zuhany- vagy bidécsaptelepet is. Webshopunkban található számos csaptelep család, melyek között biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

FŐBB CSAPTELEP TÍPUSOK


A kétkaros csaptelepek újabb modellei kerámiabetétet tartalmaznak - nyitás/zárás 90 vagy 180 fokos elfordítással (ezzel kiküszöbölve a régebbi típusok azon hátrányát, mely által sok időbe telt a kevert víz hőmérsékletének beállítása).

Az egykaros csaptelepek- a legelterjedtebb típus, mivel egy kézzel is egyszerűen kezelhető. A kar elmozdításával szabályozzuk mind az átfolyó víz mennyiségét, mind a hőmérsékletet. A csaptelep lelke a kerámiakartus, átmérőjétől függően (35-40-42 mm) nő a vízátfolyás sebessége.

A termosztatikus - energiatakarékos megoldás, a lehető legrövidebb időn belül a megfelelő hőmérsékletre készíti elő a vizet és tartja azt nyomásbeli vagy hőmérsékleti ingadozások esetén is.

A falba süllyesztett csaptelepek kiváló- an alkalmasak csapfurat nélküli, illetve pultra szerelt mosdókhoz. Javasoljuk, hogy a kiömlő a mosdó közepe felett legyen. A háziasszonyok mindenképp értékelni fogják az egyszerű tísztíthatóságot. Alkalmas új vagy felújított fürdőszo- bákba. Nálunk megtalálhatóak falba süllyesztett mosdócsaptelepek, fej- zuhanyok, kádcsaptelepek széles választékát találhatja.

Tudta?

A legtöbb gyártó három méretben kínál csaptelepeket. Másképp fog mutatni ugyanaz a csaptelep egy 60 cm-es, és megint másképp egy 90 cm-es mosdón. Továbbá javasoljuk a leeresztő nélküli csaptelepekhez a klik-klak lefolyók használatát, amelyek egyszerű megoldást biztosítanak.