Weboldalunk a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.

Silver Radiátor

Silver radiátorok a magas minőség jegyében készülnek, így a felhasznált alapanyag, az acéllemez is nagy odafigyeléssel előállított, és kiemelkedő minőségű. Ideális vastagságúak az acéllemezek, egészen pontosan 1,15mm-esek, és a tökéletes hőleadás érdekében a belsejében található bordázott lemez sűrű kialakítással rendelkezik, így éri el a magas hőteljesítményt minden egyes Silver radiátor. A olcsóbb árfekvésű, kis költséggel előállított radiátorokkal szemben, a Silver radiátorok teljes hosszában végigfutnak a konvektorlemezek, és természetesen a takarólemezek is megfelelő vastagságúak.
Rendezés:

Silver 33k 600x800 mm radiátor ajándék egységcsomaggal

42.673 Ft
Rendelhető

Silver UNI radiátor szelepes 33K 600x1400 Jobb, beépített szelepes, alsó bekötési pont, ajándék egységcsomag

89.253 Ft
Rendelhető

Silver 11k 600x1200 mm radiátor ajándék egységcsomaggal

24.041 Ft
Rendelhető

Silver 22k 600x1800 mm radiátor ajándék egységcsomaggal

52.894 Ft
Rendelhető

silver radiátor, silver radiátor vélemény, silver radiátor gyártója, silver radiátor vélemények, silver radiátor árak, silver radiátor teljesítmény táblázat

Hosszú élettartamának egyik legfontosabb kulcsa, a különleges epoxi felületkezelés, melynek köszönhetően a Silver radiátorok hosszú élettartammal rendelkeznek. Emellett a felületnek köszönhetően könnyen tisztíthatóak, tisztántartásuk nem okoz nehézséget. A korroziómegelőzés teljes bemerítéssel kezdődik, végül oldószer nélküli porszórt festéssel végződik, így a radiátorok minden eleme megkapja a teljeskörű védelmet. Az gyártási folyamat az elejétől a végéig, a legmodernebb, a mai követelményeknek megfelelő technológiával lett megtervezve és kivitelezve , ezzel is elősegítve a legmagasabb minőségű termékek előállítását.

A Silver radiátorok, a kategóriájuknak megfelelő felerősíthető tartóval és egységcsomaggal rendelkeznek, melyeket külön kell megvásárolni. Az egységcsomag tartalmazza továbbá a végdugót, a kézi légtelenítőt, és a szereléshez szükséges csavarokat, tipliket, klipszeket is . A teljes védelem érdekében a Silver radiátorok csomagolása a sarkoknál meg lett erősítve, és úgy lett megtervezve, hogy az építési-, vagy felújítási munkálatok végéig fent lehessen hagyni a radiátorokon, így elég a takarítás során eltávolítani a felszerelt radiátorokról.

Az Unió által előírt szabványok betartása mellett, és a TS EN 442 standard szerint történik a Silver radiátorok gyártása. Mindegy egyes radiátort 10 bar nyomáson tesztelnek, tehát elmondható, hogy a kézhez kapott radiátorok mindegyike megfelelően fogja melegíteni otthonát. Mindezek mellet a Silver radiátorok 10 év garanciával kerülnek forgalomba, ami szintén kiemelkedőnek mondható a piacot tekintve.

Összességében kijelenthetjük, hogy a Silver radiátor megfelelő választás lehet, ha Ön egy kiemelkedő fűtési teljesítményű, ideális hőleadási képességekkel rendelkező radiátort keres, mely komfortosabbá teszi otthonát. 

Hírlevél feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket és praktikus tanácsainkat.

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre kérjük pipálja be az adatkezelési checkboxot!

Vásároljon nálunk!
  • Megbízható futárszolgálatok állnak rendelkezésünkre.
  • Gyorsan és kényelmesen vehető át a megrendelés.
  • Hatalmas választék egy helyen. Már 13.000 termék!
  • Telefonos segítség amire mindig számíthatsz.
Kiemelt partnereink:
OTP Simplepay SVG logo
Mastercard logo
Visa
Maestro
Árukereső SVG logo
GLS logo
Barion Online Bankkártyás fizetés logo
American Express Bankkártya logo
Futar pont hu logo