Weboldalunk a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.

Fémvázas medence

A nyári forróságban mi is lehetne kellemesebb, mint egy hűsítő medencében lubickolni. Ezt otthon is megteheti kertjében a megfelelő medence kiválasztása után, hogy az egész család élvezhesse a strandolást. A fémvázas medencék papírszűrős vízforgatóval rendelkeznek, melyek a medence méretétől függően különböző teljesítménnyel rendelkeznek. A medencetest három rétegű PVC anyagból készül és a csőváz szerkezet tartja meg. A medence testén kialakított füleken keresztül tolva merevítik a szerkezetet. A vízszűrő berendezés a fémvázas medence mellett áll, a medence fali átvezetőihez gégecsővel csatlakozik. Gyorsan és könnyen felállítható kerti medence család!
Rendezés:

Fémvázas medence felállítása, megfelelő elhelyezése

Amikor medencét szeretnénk vásárolni, mindenképp el kell terveznünk, hogy a kert vagy az udvar melyik részében fogjuk elhelyezni:

  1. Jelöljük ki a medence helyét. Nagyon fontos, hogy teljesen sík, vízszintes felületre állítsuk fel, különben a víz elnyomja valamilyen irányba a teste, és a medence eldeformálódik.
  2. A medencéket egy acélváz tartja meg, amit a mellékelt használati útmutató alapján, egyszerű rudakból és sarokelemekből kell összeállítani.
  3. Ezután a belső fólia következik, amit rá kell húzni a fémvázra, majd gondosan beigazgatni a váz bejesébe. Ezt követen rákötjük a papírszűrős vízforgatót – vagy ha külön vásároltunk homokszűrős vízforgató berendezést, akkor azt – és már tölthető is bele a víz. A felállítás mérettől függően 1-3 órán belül elvégezhető.

Amennyiben tartósabb, stabilabb és stílusosabb megoldást keresünk, a fémvázas medencék igen jó megoldást jelenthetnek. Az ilyen típusú medencék szerkezetének merevségét csővázak biztosítják. A medence fala szálerősített PVC-ből készül. Ezt a fóliát a víz feszíti rá a vázra. Akkor nyeri el valódi alakját, amikor teljesen feltöltöttük vízzel. Ez a típus kevésbé sérülékeny, így időtállóbb is. Összerakásuk is nagyon egyszerű és gyors, és jó árban kaphatók.

intex fémvázas medence

Csővázas medence használati tippek, tanácsok

Ezekhez a medencékhez már használható automata porszívó is, a medence aljának takarításához, de egy kézi medence porszívó mindenképp javasolt a medence tisztítás hatékonyabbá tételéhez.

Használaton kívül érdemes medence takaró fóliával lefedni, hogy csökkentsük a vízbe jutó szennyeződés mennyiségét.

A medence fűtés többféle módon megoldható: szolártakaró, szolárszőnyeg vagy hőszivattyú is hatásos lehet.

Mivel ezekből a medencékből a forgalmazók általában nagy mennyiséget tartanak, a legtöbb medence akció ebben a termékkategóriában található. A medence árak több dologtól függenek: méret, típus, évjárat, minőség, dizájn.

medence fémvázas

Hírlevél feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket és praktikus tanácsainkat.

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre kérjük pipálja be az adatkezelési checkboxot!

Vásároljon nálunk!
  • Megbízható futárszolgálatok állnak rendelkezésünkre.
  • Gyorsan és kényelmesen vehető át a megrendelés.
  • Hatalmas választék egy helyen. Már 13.000 termék!
  • Telefonos segítség amire mindig számíthatsz.
Kiemelt partnereink:
OTP Simplepay SVG logo
Mastercard logo
Visa
Maestro
Árukereső SVG logo
GLS logo
Barion Online Bankkártyás fizetés logo
American Express Bankkártya logo
Futar pont hu logo