Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

Webáruházunkban forgalmazott termékekre az Általános szerződési feltételekben is rögzítettek szerinti jótállás (garancia) vonatkozik. A jótállási jogok érvényesítéséhez kérjük figyelj arra, hogy helyesen kitöltött érvényesített jótállási jeggyel rendelkezzen a megvásárolt termék. A jótállás időtartama az adott termék leírásánál, illetve a jótállási jegyen feltüntetésre kerül.

Amennyiben a megvásárolt termék a jótállás időtartama alatt meghibásodásra kerül, a gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük keresd meg a legközelebbi szakszervizt. A szervizbe vidd magaddal a termék mellett a számlát és a jótállási jegyet is.

Bestway garancia

1+2 év garancia:

A Bestway 1 év jótállást vállal a vízforgatókra és a 10.000Ft feletti értékű elektromos eszközökre. A medencetestre, annak kiegészítőire, tartozékaira és a 10.000Ft alatti értékű elektromos eszközökre 2 év szavatosságot vállal, melynek első 6 hónapjában cseréli garanciálisan a terméket.

Egyes termékek, illetve a medencék és azok bizonyos kellékei nem sorolhatóak a tartós fogyasztási cikkek közé, ezáltal ezen termékekre 10.000 Ft felett sem vonatkozik a kötelező 1 éves jótállás!

További info: https://bestway.info.hu/

Lay-Z-Spa garancia

1+2 év garancia:

A Lay-Z-Spa 1 év jótállást vállal a vízforgatókra és a 10.000Ft feletti értékű elektromos eszközökre. A medencetestre, annak kiegészítőire, tartozékaira és a 10.000Ft alatti értékű elektromos eszközökre 2 év szavatosságot vállal, melynek első 6 hónapjában cseréli garanciálisan a terméket.

Egyes termékek, illetve a medencék és azok bizonyos kellékei nem sorolhatóak a tartós fogyasztási cikkek közé, ezáltal ezen termékekre 10.000 Ft felett sem vonatkozik a kötelező 1 éves jótállás!

További info: https://bestway.info.hu/

 

Pontaqua garancia

6-12 hónap garancia

  • Fémfalas medencék – nem tartós fogyasztási cikk, 6 hónap garancia
  • Famedencék – nem tartós fogyasztási cikk, 6 hónap garancia
  • Szivattyúk – tartós fogyasztási cikk
  • Hőszivattyúk – tartós fogyasztási cikk
  • Szolártakarók – nem tartós fogyasztási cikk, 6 hónap garancia
  • Porszívók – nem tartós fogyasztási cikk, de cégünk vállal rá 1 év önkéntes garanciát
  • Sóbontók – nem tartós fogyasztási cikk, de cégünk vállal rá 1 év önkéntes garanciát
  • UV fertőtlenítők – nem tartós fogyasztási cikk, de cégünk vállal rá 1 év önkéntes garanciát

A tartós fogyasztási cikkekre a jogszabály szerint ártól függően változó, sávos jótállási idő érvényesül.

Ha a nálunk vásárolt Pontaqua termék a jótállási időn belül meghibásodik, kérjük írjon nekünk az info@homedirect.hu email címünkre és mi minden segítséget megadunk a Pontaqua garanciális ügyintézéshez!

 

 

Hayward garancia

Valamennyi HAYWARD termékre a vásárlástól számított 2 éves garanciaidő érvényes gyártási hiba vagy anyaghiba esetén. A jótállási igényt a vásárlást igazoló bizonylattal együtt kell feltüntetni, melyen a vásárlás dátuma szerepel. Ezért javasoljuk, hogy tartsa meg a számlát. A HAYWARD garancia a hibás termékek javítására vagy cseréjére korlátozódik, feltéve, hogy azokat normál körülmények között használták! a használati útmutatóban megadott irányelveknek megfelelően, és feltéve, hogy a termékeket semmilyen módon nem változtatták meg, és feltéve, hogy azokat kizárólag HAYWARD alkatrészekkel használták. A garancia nem terjed ki a fagy és a vegyi anyagok okozta károkra. Az egyéb költségek (szállítás, munkabér stb.) Nem tartoznak a garancia hatálya alá. A HAYWARD nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amely a termék helytelen telepítéséből, helytelen bekötéséből vagy helytelen működéséből ered. A garancia igényléséhez és a termék javításának vagy cseréjének igényléséhez kérjük, forduljon kereskedőjéhez. Előzetes írásbeli jóváhagyás nélkül nem fogadhat gyárunk visszaadott berendezést. A garancia nem vonatkozik a kopó alkatrészekre.

Ha a nálunk vásárolt Hayward termék a jótállási időn belül meghibásodik, kérjük írjon nekünk az info@homedirect.hu email címünkre és mi minden segítséget megadunk a Hayward garanciális ügyintézéshez!