Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termék visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a megrendelt termékkel, azt az átvételtől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti részünkre.

Visszaküldési cím:

ZenFlex Kft.
1225 Budapest
Zambelli Lajos u. 41.


A termék(ek) visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a visszaküldési űrlapot.

Az elállási jog gyakorlásának feltételeiért kérjük, kattintson ide.

Amennyiben 14 napon túl jelzi elállási szándékát, úgy a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség.

Ha a szállításból eredő, vagy termékkel kapcsolatos problémáért egyértelműen a ZenFlex Kft. a felelős, úgy a visszaküldés költségét és ehhez tartozó futárszolgálat megszervezését a ZenFlex Kft. biztosítja Önnek.

A vásárló a termékek visszaküldését egyedi módon oldja meg a ZenFlex Kft. részére. Az ehhez kapcsolódó ügyintézés a vásárlóra hárul. A szállítási költség ebben az esetben a szállítást végző vállalkozás aktuális díjszabásától függ.

Tudnivalók a termékek visszaküldésével kapcsolatban

1. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a lentebb található Visszaküldési feltételeknek, majd töltse ki az itt található termékvisszaküldési űrlapot.

2. a termék árának visszautalásához kérjük, hogy tüntesse fel bankszámlaszámát.

3. A visszaküldési kérelmet kérjük, hogy csatolja a visszaküldeni kívánt termékhez.

4. A visszaküldéshez kapott szállítási információkat (futárszolgálat neve, csomagkövetési azonosító, rendelési szám) az info@homedirect.hu email címre kérjük elküldeni.

Amennyiben termék a visszaküldési feltételeknek megfelel, visszautaljuk Önnek a termék vételárát a visszaküldési űrlapon megadott bankszámlaszámra.

Amennyiben a visszaküldeni kívánt terméket bankkártyával fizette ki, úgy a vételár visszafizetése is ilyen módon fog történni.

Az ZenFlex Kft. a vételárat a terméknek a raktárba érkezéstől számított 14 napon belül fizeti vissza.

A termék visszaküldésének feltételei:


1. A 14 napon belüli termékvisszaküldési lehetőséggel legkésőbb az termék átvételétől számított 14. naptári napig élhet a vásárló, azaz visszaküldési űrlap kitöltése és a ZenFlex Kft. részére történő elküldése a termék átvételétől számított 14 naptári napig lehetséges.

2. A visszaküldeni kívánt terméket a ZenFlex Kft. csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben jelentős értékcsökkenést nem okozott.

A ZenFlex Kft. fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa.


A ZenFlex Kft. elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását,
– amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).
– amelyet a vásárló nem az összes tartozékával és alkatrészével együtt küldött vissza.

3. A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában, csomagolásában küldje vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot. (használati utasítás, stb.) Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótolja azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.

4. Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küldje vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni.

5. Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot rendelt és valamennyit szeretné visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, ha azok közül 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.

Hasznos dokumentumok:

1. Általános szerződési feltételek

1. Adatvédelmi Tájékoztató

3. Mintatájékoztató az elállási jogról

4. Nyilatkozat-minta elállási jogról

5. Mintatájékoztató hibás teljesítésről