Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sapho fürdőszoba termékek

A Sapho több, mint 23 éve található meg a fürdőszobabútorok és szaniterek piacán. Nemzetközileg elismert cég, mely egész Közép-Európában jelen van. A Sapho ragaszkodik tradícióihoz, miközben a megújulást, a folyamatos minőségi termékfejlesztést is célul tűzte ki. Jelszava, a “Fürdőszobát minden generációnak” kiválóan tükrözi ezt a szemléletet. A hagyományos stílusú szaniterek és kiegészítők, bútorok ugyanannyira jelen vannak a kínálatban, mint a legújabb trendek eszközei.

A Sapho kádjak, zuhanytálcák, zuhanykabinok Polysan néven készülnek míg az Erra termékcsoport a fürdőszobabútorokat foglalja magába. Természetesen az Aqualine márka is ide tartozik, hiszen ez képviseli az igazán minőségi termékeket.

A Sapho szaniterkínálata rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez. Például a Sapho zuhanyajtók széles méretválasztékban és kialakításban érhetőek el. Például Lucis line elnevezésű zuhanyajtói egyaránt elérhetőek tolóajtós vagy nyílóajtós kivitelben, de ha nagyobb méretűt választunk, akár fix résszel rendelkezőt is vásárolhatunk. 80-160 cm-es szélességig választhatunk ebből a termékből, míg a kétszárnyú One zuhanyajtó 80-120 cm-es méretválasztékban áll rendelkezésünkre.

A Sapho zuhanytálcái egyaránt készülhetnek kerámiából, akrilból vagy öntöttmárványból. Például a Flexia névre hallgató öntöttmárvány tálca egyedi megjelenésével minden fürdőszobát különlegessé tesz. Az öntöttmárvány tálcák is lehetnek szögletesek és ívesek, de szimmetrikus és aszimmetrikus kivitel is elérhető ezekből a különleges minőségű termékekből.

Így aztán a Sapho termékeiből kialakíthatjuk saját zuhanykabinunkat, hiszen a kombinációs lehetőségek széles skálán mozognak. Persze kompakt zuhanykabint is választhatunk. A széles stílusválaszték ugyanúgy igaz a Sapho csaptelepeire és egyéb szanitereire.

Rendezés:

Sapho Justime 3 wc kefe

Gyártó: Sapho
Cikkszám: 1309-28
Rendelhető
(0)
17.490 Ft

Bruckner Sieger fali zuhanycsaptelep, króm

Gyártó: Sapho
Cikkszám: 914.011.1
Rendelhető
(0)
36.990 Ft

Sapho Spy bidécsaptelep, leeresztő nélkül, króm

Gyártó: Sapho
Cikkszám: PY03
Rendelhető
(0)
54.990 Ft

Sapho Spy falba süllyesztett mosdócsaptelep, nikkel

Gyártó: Sapho
Cikkszám: PY08/16
Rendelhető
(0)
179.990 Ft